09 384 40 22

Transport met de grote T!

Onze diensten

Een levering die dringend de deur uit moet of exclusieve goederen die met uiterste zorg op hun bestemming moeten geraken? Aarzel niet langer en contacteer Transport Teirlinck. Met een gerust gemoed kunt u uw producten aan ons team toevertrouwen en zeker zijn van een stipte en professionele levering. U kunt een beroep doen op Transport Teirlinck voor de volgende diensten:

Huistransporteur

Transport Teirlinck staat in voor het dagelijks of regelmatig vervoer van uw goederen naar verschillende firma’s of werven. Van meubels tot sanitair en zonnepanelen. Transport Teirlinck behandelt uw goederen met de grootste voorzichtigheid en zorgt ervoor dat ze in perfecte staat op hun bestemming arriveren. Dankzij het uitgebreide wagenpark heeft Transport Teirlinck steeds het meest geschikte vervoer voor uw goederen.

Express

Een acute vraag? Transport Teirlinck gaat meteen over tot actie om u zo snel mogelijk te helpen. Een betrouwbaar chauffeur staat vertrekkensklaar om uw levering veilig en op tijd ter plaatse te krijgen.

Standby transporteur voor opvangen pieken

Voor uw seizoensgebonden producten of om interne pieken op te vangen kan Transport Teirlinck tijdelijk bijspringen voor uw leveringen zodat alles toch netjes op tijd de deur uit gaat. Ook het laden en lossen nemen we voor onze rekening. Uw service blijft gegarandeerd, ook in drukke perioden.

Vervanging bij ziekte of panne

Als uw chauffeur even uit roulatie is of u wordt geconfronteerd met een panne van uw rollend materieel, dan vangt Transport Teirlinck deze lacune voor u op. Hierdoor kunt u de continuïteit van uw leveringen aan uw klanten blijven garanderen. Dit kan voor een korte of langere periode.

ADR transport

Transport Teirlinck beschikt over een vergunning voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg.

Een nieuwe uitdaging?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen slaan we graag een nieuwe weg in! Bekijk onze vacatures.

Een vraag?

Transport Teirlinck overloopt graag met u de mogelijkheden. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren.